Tweede bijeenkomst Slettebak

24 september – 19-21 uur – EMMA, Cremerstraat 245/247

Wat kun je verwachten? De huidige delende deelnemers (4 huishoudens) geven toelichting op het experiment tot nu toe, de kosten en de organisatorische zaken. En hoe het elektrische rijden en het delen van de auto bevalt. En we hebben een missie: Na 4 maanden deelervaring gaan we een vervolgfase in. We gaan een tweede deelauto in Nieuw Engeland starten en zoeken hiervoor 3 a 4 nieuwe deelnemers. Dus, is je auto net stuk gegaan, of staat hij zo veel stil, dat je het anders zou willen organiseren voor jezelf, en wil je kosten besparen, aarzel dan niet en kom naar deze bijeenkomst!

We organiseren deze informatiebijeenkomst in samenwerking met LomboXnet, die in Lombok en Nieuw Engeland 20 nieuwe slimme laadpalen voor elektrisch rijden realiseert. Onze wijk is een internationale proeftuin in het realiseren van een toekomstig smart-grid, kort gezegd een koppeling van duurzame energiebronnen aan elektrische apparaten en opslag in accu’s, waaronder die van elektrische auto’s. Nieuwsgierig? Kom!

Eerste bijeenkomst Slettebak

16 maart – 20-21 uur – EMMA, Cremerstraat 245

Wat kun je verwachten? De première van de videoblog! Een allesonthullende toelichting. En natuurlijk een gezellig uurtje met je buren.

Heb je al ervaring met het leven zonder auto? Deel ze.

Kun je je (in de verte) voorstellen dat je mobiliteit zou willen delen? Kom dan.

Of nog concreter: ben je geïnteresseerd om mee te doen? Meld je dan (hiernaast) sowieso aan op de facebookgroep en laat het me weten!

Tot 16 maart!

flyer slettebak 1e bijeenkomst