16 maart beschouw ik als mijn eerste Slettebakdag en het was meteen een nogal hectische!

In de ochtend heb ik aflevering 1 afgemaakt.

Daarna mijn auto op marktplaats gezet, taratataa! Nu gaat het echt beginnen.  Maar in de sensatie een stomme fout gemaakt bij het invullen op Marktplaats door de verkeerde website te vermelden. Namelijk Slettebak met .nl ipv .org

Ik had de fout te laat door. En kon hem niet meer wijzigen! De advertentie werd binnen 2 uur eraf gehaald, vanwege aanstootgevende content, haha.

Daarna gefilmd door RTV/Ustad voor het nieuws van 6 uur. De presentatrice kan het woord Slettebak niet echt over haar lippen krijgen, en vergeet de website te vermelden, waardoor sommige Utrechters nu misschien ook op een schunnige site zitten… (in dit filmpje heb ik de website er zelf maar aan toegevoegd).

En in de avond de eerste bijeenkomst gehad, samen met Gert-Jan Jansen bij EMMA. Magere opkomst trouwens, ondanks 1000 flyers in de buurt! Er waren 12 mensen. Een intieme start dus, wel met leuke mensen, die echt willen meedenken. Troost: de naamsbekendheid is nu iig heel groot. En heel veel positieve reacties via mail en FB. Maar aan actieve deelnemers moet nog worden gewerkt! Het vuur moet nog worden aangewakkerd.

EMMA 16 maart

Daarna thuis nog wat zitten rommelen op YouTube met het maken van een ‘afspeellijst’, zodat alle Slettebak-filmpjes bij elkaar komen te staan, maar ik drukte geloof ik op een verkeerd kruisje… En opeens was ik mijn intro-filmpje kwijt!!! Balen, want inmiddels 400 views en door verschillende mensen doorgezet, op FB en websites. Dus vannacht maar weer opnieuw ge-upload, weer op de site aangepast etc. Maar ik denk dat sommige links nu helaas niet goed meer werken.

Pffff, bewogen dag dus! Nou ja, de kop is eraf.