Nu de auto verkocht is, gaan we het avontuur aan om ‘gewoon’ verder te leven. Met de fiets, trein, bus, taxi en liftend… En dat lukt prima. Net toen het leuk begon te worden, kwam er een kans voorbij die ik niet kon laten liggen. Want eigenlijk zag ik dit als een einddoel: een elektrische deelauto! We haalden drie families in de buurt over om hun auto weg te doen en samen in dit avontuur te stappen. De wijk Nieuw Engeland in Utrecht is zo meteen 4 benzine auto’s armer en 1 elektrische auto rijker! Dat gaat lekker. Als je ook wilt meedoen, laat het weten. Misschien kunnen we op termijn het wagenpark uitbreiden en nog meer mensen laten meedoen.

Als je meer wilt weten over ons en het Elektrische-deelauto-project ofwel A15-project, kijk dan op www.projecta15.nl/testrijders/42. En je kunt via deze site en via Snappcar ook de auto lenen!

Volg ons op facebook als je nieuwsgierig bent hoe wij deze (lease)auto samen delen met een gezamenlijke google-agenda, hoeveel geld en CO2 we besparen, hoe we ervoor zorgen dat we geen ruzie krijgen als meerdere mensen hem tegelijk nodig hebben, wat we doen in de vakantietijd en hoe we de financiële en belastingtechnische zaken organiseren. En natuurlijk om inspiratie te krijgen om je eigen auto weg te doen, of te delen.

Wordt vervolgd…